Etusivu

Ristorante Bella Roma 

Bella Roma on rakastettu pizzeria ja italialainen ravintola Jyväskylän paraatipaikalla, Kauppakadulla. Yli 30-vuotisen historiansa aikana Bella Roma on saavuttanut suuren suosion italian makujen parissa. Menusta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Vegaanit ja kasvisruokailijat ovat otettu huomioon listallamme.

Suurin osa annoksistamme on saatavana myös gluteenittomana ja laktoosittomana. (Huomioithan, että keittiössämme käsitellään jauhoja jonka vuoksi 100% gluteenittomuutta emme voi taata.)

Bella Roman valikoimasta löytyy perinteisten täytteiden lisäksi myös hieman harvinaisempiakin makuja sekä erikoispizzoja. Meillä pizzojen herkullisuuden varmistavat kolme asiaa:  Laadukkaat raaka-aineet, hartaudella tehty laadukas pizzapohja sekä taitavat tekijät.

Pizzojen lisäksi menustamme löytyy kattava valikoima pastoja, risottoja, salaatteja, sekä maittavia antipastoja. Lapsille olemme tehneet oman ruokalistan josta löytyy eväät myös perheen pienimmille!

Arkipäivisin lounaalla tarjoamme laajan pizzavalikoiman, päivästä riippuen pasta tai risotto-annoksen, kotiruoka-annoksen sekä salaatti-annoksen.

Tiloistamme löytyy 30-henkilön kabinetti, 15-henkilön saunatilat ja kesäisin yli 100-paikkainen terassi. Tilamme sopivat siis erinomaisesti erilaisten kokoontumisien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kysy lisää!

Bella Roman lämmin ja välitön eteläeurooppalaistyyli sopii mainiosti perhekokoontumisille, kahdenkeskiseen iltaan, kaveriporukan yhteiseen illanviettoon tai ihan muuten vaan, sillä: Pizza is cheaper than therapy!

Olemme avoinna

Lounas Ma–Pe 11-14

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen
ravintolan sulkeutumista.

Löydät meidät osoitteesta

Kauppakatu 41, Jyväskylä

puh. 0100 5518

Bella Roma risotto

Lounaslista